Bilverkstad

STOCKHOLM

AUTOSERVICE

Bilvård - Däck - Bilverkstad

Rutger Fuchsgatan 4, Södermalm, Stockholm

Tel 08 - 615 10 30

reserv-nr 070-297 50 10

(ring vid eventuella störningar)

Passa på att få bilen ren och fräsch!


Handtvätt för bilen

in- och ut för endast

500kr!Bilverkstad Södermalm

En billig och professionell bilverkstad på Södermalm

Bilverkstad Södermalm

Våra bilmekaniker med lång erfarenhet kan hjälpa dig med allt inom underhåll och reparation för alla bilmärken. Det lönar sig att utföra reparationen hos oss istället för att söka sig till respektive märkesverkstad som tar oanständiga priser.


Hos oss får du alltid garanti på utfört arbete varför du kan vara säker på att få minst lika bra service som en auktoriserad märkesverkstad. Det händer av och till att våra bilmekaniker ibland åtgärdar fel som märkesverkstäderna inte klarat av ordentligt - det är erfarenheten, inte namnet på verkstaden som är viktig!Vi börjar alltid med en felsökning och har all nödvändig utrustning för diagnostik precis som märkesverkstäderna. En felsökning kostar 875kr. Om felsökningen kräver mer än 1 h arbete, tillkommer en kostnad motsvarande den överstigande tiden.

                                                             

Vid en reparation beställer vi hem kvalitativa originaldelar åt dig, men du kan också själv köpa reservdelarna om du så önskar. För att kunna få ett exakt prisförslag behöver vi alltid din bils registreringsnummer. Vi garanterar att vi är ett av de mest prisvärda verkstäderna, jämför oss gärna med andra verkstäder så ser du prisskillnaden!

 


Exempel på priser (arbetskostnad):

Ett bromsbyte (bromsbelägg) kan exempelvis kosta från 600:-

Ett kamremsbyte kan kosta från 2000:-


För att vi ska kunna ge dig exakt pris för totalkostnaden (arbete + material) behöver vi ditt registreringsnummer, så glöm inte det när du skriver till oss för en offert!


Spara tusenlappar när du behöver ha något fixat - minst lika bra som märkesverkstaden!- Bilverkstad Södermalm Stockholm -

Stockholm Autoservice - info@stockholmautoservice.se